open today: 09:00 - 21:00 sk

SMASHKE

Z anglického slova smash – roztlačiť / rozpučiť. Smash (čítaj “smeš”) je spôsob úpravy mäsa. Guličku mäsa položíme na rozpálený gril a ”roztlačíme” ju. Vysoká teplota grilu hneď reaguje s bielkovinou mäsa a vytvorí “chrustičku”, vďaka ktorej mäsko zostane chutné a chrumkavé.

 

Takýto burger je kompaktnejší, jednoduchší na jedenie a pritom plnší chutí. Je to najmodernejšia príprava burgerov vo svete a veríme, že si získa aj vaše srdce a chuťové poháriky budú tancovať.

  • mon - thu: 10:30 - 21:00
  • F600BB67-42E0-41DA-810D-8131CD1E3618 Created with sketchtool. 0948 237 559
  • CC0BFDF4-33B5-406B-B63E-B23B2D2A2F0D Created with sketchtool. Restaurant

SMASHKE

Z anglického slova smash – roztlačiť / rozpučiť. Smash (čítaj “smeš”) je spôsob úpravy mäsa. Guličku mäsa položíme na rozpálený gril a ”roztlačíme” ju. Vysoká teplota grilu hneď reaguje s bielkovinou mäsa a vytvorí “chrustičku”, vďaka ktorej mäsko zostane chutné a chrumkavé.

 

Takýto burger je kompaktnejší, jednoduchší na jedenie a pritom plnší chutí. Je to najmodernejšia príprava burgerov vo svete a veríme, že si získa aj vaše srdce a chuťové poháriky budú tancovať.