Z anglického slova smash – roztlačiť / rozpučiť. Smash (čítaj “smeš”) je spôsob úpravy mäsa. Guličku mäsa položíme na rozpálený gril a ”roztlačíme” ju. Vysoká teplota grilu hneď reaguje s bielkovinou mäsa a vytvorí “chrustičku”, vďaka ktorej mäsko zostane chutné a chrumkavé.
Takýto burger je kompaktnejší, jednoduchší na jedenie a pritom plnší chutí. Je to najmodernejšia príprava burgerov vo svete a veríme, že si získa aj vaše srdce a chuťové poháriky budú tancovať.
Z anglického slova smash – roztlačiť / rozpučiť. Smash (čítaj “smeš”) je spôsob úpravy mäsa. Guličku mäsa položíme na rozpálený gril a ”roztlačíme” ju. Vysoká teplota grilu hneď reaguje s bielkovinou mäsa a vytvorí “chrustičku”, vďaka ktorej mäsko zostane chutné a chrumkavé.
Takýto burger je kompaktnejší, jednoduchší na jedenie a pritom plnší chutí. Je to najmodernejšia príprava burgerov vo svete a veríme, že si získa aj vaše srdce a chuťové poháriky budú tancovať.